DUYURULAR :
Kategoriler
Mitoloji
#
Sayfa :
352 
Cilt :
Ciltsiz 
Boyut :
18,5 X 22,5 
Son Baskı :
25 Mayıs, 2022 
İlk Baskı :
25 Mayıs, 2022 
Barkod :
9786254496103 
Kapak Tsr. :
Editör :
Kapak Türü :
Karton 
Yayın Dili :
Türkçe 

Antik Yunan Mitolojisi - Tanrıların Aşk Hayatı


Serda Büyükkoyuncu

Elinizdeki kitap çok iddialı! Serda Büyükkoyuncu’nun sihirli kalemi mitoloji gibi karmaşık ve entrika dolu bir dünyayı çok keyifli bir şekilde anlatıyor. Satırların arasında kaybolurken hem çok şey öğrenecek hem de çok eğleneceksiniz.

Hikâye anlatmak zor iş... Hele ki içinde mitoloji varsa daha zor. Bunu 1980’lerden beri hikâye anlatan bir profesyonel rehber ve tarihçi kimliği ile söylüyorum. Her aşamasına şahitlik ettiğim ve hikâye anlatıcılığının en güzel örneklerinden olan bu kitabın okurlarıyla buluşmasından çok mutluyum. Uzun zamandır Serda’nın birikiminin ve kalemindeki büyünün bir kitaba dönüşmesi gerektiğine inanıyordum. Defalarca “Hadi!” demem gerekti ama değdi. Sayfaları çevirdikçe ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız. Serda tanıdığım en kültürlü, bilgili, esprili ve hoş sohbet insanlardan biri. Bilgiyi hem kullanır hem de paylaşır ama kendini parlatmayı çok sevmez. Yıllardır Instagram hesabından takipçilerine eğlenceli ve eğitici bilgiler veriyor. Ve artık kitaplarıyla da okurlara ulaşacak. 
“Tanrıların Aşk Hayatı” onun ilk kitabı ama devamı geliyor. Bu bir kitap serisi ve elinizde tuttuğunuz da serinin ilk eseri.
Sadece Serda’nın dostu değil kitabın editörü olarak diyebilirim ki bu sayfalardan öğrendiklerinize çok gülecek, çok şaşıracak ve kitabı elinizden bırakamayacaksınız. Önce antik dünyaya giriş yapacak, sonra dünya mitolojisine tadımlık bir bakış atacaksınız. Ardından en kapsamlı ve en eğlenceli kısma geçip Yunan mitolojisinin engin sularına açılacaksanız. Dünya tarihinde bugün bile izleri görünen olaylara sahne olan birbirinden renkli hikâyeler okuyacaksınız. Kendinize keyifli bir alan açın, kitabı elinize alın ve bitmesini istemeyeceğiniz bir yolculuğa çıkın. Antik çağlardan günümüze kadar evrene dair sorgulanan ne varsa, hepsine mitoloji gözünden bakmaya hazır olun.
Tanrılar dünyasına hoş geldiniz!
Saffet Emre Tonguç


SATIN AL
Bültenimize üye olun; kitap haberlerini, imza günlerini ve özel indirimleri kaçırmayın!