DUYURULAR :
Kategoriler
Klasikler
#
Çevirmen :
Sayfa :
185 
Cilt :
Ciltsiz 
Boyut :
12 X 20 
Son Baskı :
28 Eylül, 2017 
İlk Baskı :
28 Eylül, 2017 
Barkod :
9786051715735 
Kapak Tsr. :
Editör :
Kapak Türü :
Karton 
Yayın Dili :
Türkçe 

Dörtlerin İmzası
Alfa Klasik Sherlock Holmes 2

Sir Arthur Conan Doyle

TÜRK EDEBİYATINA YENİ BİR SOLUK GELİYOR. DÜNYA EDEBİYATININ EN SEÇKİN KLASİKLERİ; ORİJİNAL DİLİNDEN YETKİN VE EKSİKSİZ TAM METİN ÇEVİRİLERLE OKURLA BULUŞUYOR!.. ÖZENLİ VE KALİTELİ BASIMLARLA, ESTETİK KAPAKLARLA VE DE ULAŞILABİLİR FİYATLARI SAYSESİNDE KÜTÜPHANENİZDE ESKİMEDEN YILLARCA YER ALACAK!..

Dünyanın en ünlü dedektifi Sherlock Holmes uzun zamandır hiçbir vakayla karşılaşmamanın verdiği sıkıntıyla kendini evine kapamıştır.
Babası on dört yıl önce ortadan kaybolduktan sonra her yıl aynı tarihte kimliği belirsiz birinden paha biçilemez bir inci hediye alan Mary Morstan’ın vakası Sherlock Holmes’u, güzelliğiyse Doktor Watson’ı heyecanlandırır. Mary Morstan’ın bu esrarengiz kişiden aldığı görüşme davetinin peşine düşen Sherlock Holmes ve Doktor Watson’ın karşılaştıkları gizemli cinayetin arkasında Hint ayaklanmasından Asya ormanlarındaki hapishanelere, ufak boylu yamyamlardan Sih süvarilerine kadar gizemler ve maceralarla dolu bir geçmiş yatmaktadır ve Holmes’un ihtiyacı olan da tam olarak budur.


SATIN AL
Bültenimize üye olun; kitap haberlerini, imza günlerini ve özel indirimleri kaçırmayın!