DUYURULAR :
Kategoriler
Roman
#
Çevirmen :
Sayfa :
292 
Cilt :
Ciltsiz 
Boyut :
11 X 20 
Son Baskı :
11 Nisan, 2017 
İlk Baskı :
11 Nisan, 2017 
Barkod :
9786051714790 
Kapak Tsr. :
Kapak Türü :
Karton 
Yayın Dili :
Türkçe 

Kabulleniş
Southern Reach Üçlemesi 3

Jeff Vandermeer

New York Times’ın çok satanlar listesine giren Southern Reach Üçlemesi’nin son kitabında sorular yanıt bulacak, doğa gerçek yüzünü gösterecek, dehşet artacak. X Bölgesine kış gelir, otuz yıldır sırlarını ortaya dökmeyi reddeden gizemli vahşi doğaya hâlâ keşif ekipleri yollanmaktadır. X Bölgesi genişleyince, onu araştırmak ve çözmekle yükümlü devlet teşkilatı olan Southern Reach karmaşaya sürüklenir. Sınırdan öteye son bir ekip yollanır; bu ümitsiz ekibin  amacı uzaktaki adaya ulaşıp sorularına cevap bulmaktır.  Eğer başarısız olurlarsa dışarıdaki dünya tehlikeye düşecektir.

Jeff VanderMeer’in Southern Reach Üçlemesi’nin son kitabında, X Bölgesinin sırrı çözülmek üzere ancak ortaya çıkan gerçek derin –ve dehşet verici– sonuçlar doğuracak.

“Dahiyane... VanderMeer insanın midesine ağrılar saplayan bir doğaüstü dehşet atmosferi yaratmış.... Bu üçleme bilimle alakalı. Ama sadece dünyanın işleyişini anlamak için değil, hissetmek için.” –LAURA MILLER, Salon

“Çok da uzak olmayan bir gelecekte geçen ürkütücü, eski tarz gotik bir korku serisi. Ayrıntılar zihninizi altüst edecek.”
–SARA SKLAROFF, The Washington Post


SATIN AL
Bültenimize üye olun; kitap haberlerini, imza günlerini ve özel indirimleri kaçırmayın!