DUYURULAR :
Kategoriler
Yönetim
#
Sayfa :
454 
Cilt :
Ciltsiz 
Boyut :
13,5 X 19,5 
Son Baskı :
16 Eylül, 2004 
İlk Baskı :
16 Eylül, 2004 
Barkod :
9789752975453 
Kapak Türü :
Karton 
Yayın Dili :
Türkçe 

Türkiye'nin Gerçek Liderlik haritası


Yeşim Toduk Akiş

Yurtdışına, özellikle de ABD'ye baktığımız zaman, liderlik üzerine yazılmış, lider özelliklerini hem tarihsel hem de modern boyutuyla İnceleyen, akademik ya da popülist on binlerce esere rastlıyoruz. Ülkemizde ise bu sayı ne yazık ki birkaç yüz bile değil ve bu eserlerin pek çoğu tercüme olduğu için, Türk insanının niteliklerini dikkate almayan, doğrudan doğruya ülkemizin yetiştirdiği/yetiştireceği liderlere yönelik olmayan eserler.

Elinizde tuttuğunuz bu kitap ise, teorik bölümlerinde evrensel kaynaklardan yararlanmakla birlikte Türkiyeli bir çalışma; yıllar boyunca yapılan gözlemlere, 1500 görüşmeye ve kitap İçin gerçekleştirilen toplam 200 anketten ve 20 görüşmeden elde edilen verilere dayanıyor ve Türkiye'yi yansıtıyor.

Bu kitabın hedefi, son 30 yıldır gelişmekte olan 'sistematik uluslararası yönetim' anlayışlarını, bizim kendi tarihimizdeki yüzlerce yıllık liderlik içgüdüsüyle harmanlamak isteyen yöneticilere bir pencere açmaktır.

Türkiye'nin Gerçek Liderlik Haritası, liderlik üzerine Türkiye'de yazılmış ilk kitap olma özelliğinin yanında, içerdiği somut bilgiler sayesinde lider-yöneticİ ayrımının anlaşılabilmesi bağlamında da okurlara ışık tutmaktadır.


SATIN AL
Bültenimize üye olun; kitap haberlerini, imza günlerini ve özel indirimleri kaçırmayın!