DUYURULAR :
Kategoriler
#
Sayfa :
385 
Cilt :
Ciltsiz 
Boyut :
13,5 X 19,5 
Son Baskı :
15 Nisan, 2003 
İlk Baskı :
15 Nisan, 2003 
Barkod :
9789752972858 
Kapak Türü :
Karton 
Yayın Dili :
Türkçe 

Kaliteli İnsan


Mustafa Çeşitcioğlu

Bu kitap, kendi hayatının mimarı olmak isteyenler için yazılmıştır. Acaba kendinize yeni bir hayat inşa etmek için hazır ve yeterli misiniz?

İnsan Yaşamında Denge - Yaşamınızdaki dengesizlikleri kontrol altına alarak, "dengeli ve kaliteli bir yaşama" nasıl ulaşabilirsiniz?

Zihin Yönetimi - Geçmişte beyninize yerleşip bugününüzü yöneten "zihinsel arşiv kayıtları"nın nitelik ve niceliğini değiştirerek beyninizi etkili bir şekilde nasıl kullanabilirsiniz?

Stres Yönetimi - Gerginliklerden kurtulmak için stresin kaynağı olan "savaş ya da kaç" mekanizmasını nasıl kontrol edebilirsiniz?

Duygu Yönetimi - Başta zaman ve enerji olmak üzere kişisel kaynaklarınızı israf eden "dengesiz duygularla" nasıl başa çıkabilirsiniz?

Misyon ve Hedefler - Yeni yaşam yolculuğunuzda "gideceğiniz yeri ve ilerleyeceğiniz rotayı" nasıl belirlersiniz?

İçsel Değerler - Olumsuz şartlarda yönünüzü bulmanızı sağlayacak "içsel kutup yıldızı"nızı nasıl keşfedebilirsiniz?

Kişisel Değişim - Sizi mutsuz ve başarısız kılan tutum ve davranışları terk ederek "yaşamınızı anlamlı ve coşkulu kılacak tutum ve davranışlar"ı nasıl kazanabilirsiniz?

Zaman Yönetimi - Aşırı iş yükü ve zaman baskısı altında "önemli işlere öncelik vermeyi" ve "baskı altında sakin kalabilmeyi" nasıl becerebilirsiniz?

Kişisel Gelişim - Kaderinizi değiştirecek olan "sürekli gelişim ve değişim trendi"ni nasıl yakalayabilirsiniz?
Kaliteli insan olmak, bireysel bir tercihtir.
Kaliteli bireyler, kaliteli aileleri, kaliteli aileler kaliteli kurumları ve toplulukları, bütün bunların toplamı ise kaliteli ülkeyi oluşturur.


SATIN AL
Bültenimize üye olun; kitap haberlerini, imza günlerini ve özel indirimleri kaçırmayın!