DUYURULAR :
Kategoriler
Edebiyat
#
Sayfa :
161 
Cilt :
Ciltsiz 
Boyut :
13,5 X 19,5 
Son Baskı :
07 Mart, 2005 
İlk Baskı :
07 Mart, 2005 
Barkod :
9789752975996 
Kapak Türü :
Karton 
Yayın Dili :
Türkçe 

Kapıyı Anahtarla Açmak


Hıncal Uluç

Kapıyı Anahtarla Açmak Hıncal Uluç'un Sabah Gazetesi'ndeki ses getirmiş yazılarından oluşuyor. Hepinizin bildiği gibi mutluluk, sevgi, aşk konularına şaşırtıcı düşünceler geliştiriyor. Bu kitapta onun hayata dair yazılarını bir arada bulabilirsiniz.

İki insanın yaşamlarını birleştirmesine neden ‘evlenmek’ demişiz? Evlenmek, çünkü, evin anahtarının iki olması… Anahtar, evin iki sahibi olduğunun simgesi… Evlenmenin simgesi… Yani alyanstan çok daha anlamlı aslında. 

Anahtarı verdiniz mi, ‘evli’siniz demektir. Belediye Başkanı onasın, onamasın.

“Her eve gelişimde kapıyı anahtarla açmaktan yoruldum,” demiştim. “Ne güzeldir zili çalmak ve size birinin kapıyı açması…” 

Bunu sağlamak için anahtarı bir başkasına vermeniz gerekir. Ki gelsin sizden önce eve. Evi ısıtsın. Sımsıcak yapsın. Yuva yapsın. Kapıyı çaldığınızda koşsun, kucaklasın kapıda sizi.

Mutluluk tariflerinden biri bu mu acaba?...

Mutluluk, sevgi, aşk konularına kafa yoran bir insan Hıncal Uluç. Gerçek dostluğa önem veren, kaliteli yaşamaktan zevk alan, kendisine ve çevresinde olup bitenlere eleştirel gözle bakabilen, pek çok kişinin görmediğini, göremediği açılardan görebilen, insana insan olduğunu hissettiren biri…

Sizleri Hıncal Uluç’la ve hayata dair yazılarıyla baş başa bırakıyoruz. Hayat üzerine, hayatınız üzerine düşünmeniz için…


SATIN AL
Bültenimize üye olun; kitap haberlerini, imza günlerini ve özel indirimleri kaçırmayın!