DUYURULAR :
Kategoriler
Anı Anlatı Biyografi
#
Sayfa :
120 
Cilt :
Ciltsiz 
Boyut :
11 X 18 
Son Baskı :
03 Ekim, 2005 
İlk Baskı :
03 Ekim, 2005 
Barkod :
9789752976375 
Kapak Türü :
Karton 
Yayın Dili :
Türkçe 

Kimler Geldi Kimler Geçti
Bir Basın Danışmanının İç Konuşmaları

Nermin Ceri

Gökyüzündeki bir yıldız kadar uzak olduğuna inandığı, değil çalışmayı tanışmayı bile o yıllarda çok uzak olarak algıladığı Ajda Pekkan’la tanışınca hayatı değişmişti Nermin Ceri’nin. Kaderin hazırladığı senaryonun akışı gereği Ajda Pekkan’ın asistanı olarak gelecekte 19. yıl basın danışmanı olarak yıllarını geçireceği sektöre adım atmış oldu. Ajda Pekkan’la geçen 6 yılın ardından Raks firmasından gelen Basın ve Halkla İlişkiler görevini Ajda Pekkan’ın izni ile kabul etti. 

Serdar Ortaç oldu. Daha sonra Rafet el Roman, Gülsen, Yılmaz Morgül, Ciguli, Burcu Güneş, Demet Sağıroğlu, Sibel Can, Seda Sayan ve Orhan Gencebay'la zaman zaman şirkete bağlı, zaman zaman freelance çalıştı. 19 yılı içeren meslek hayatında en uzun çalıştığı 3 starı oldu: Ajda Pekkan, Sibel Can ve Orhan Gencebay.

Her daim şöhreti hiç tatmamış sanatçıların şöhret kapılarını aralamalarında arkalarında görünmez kahraman olurken, starların da var olan 'ışıklarını daha da parlatmayı hayatının en büyük ideali haline getirdi.

Yıllarca büyük hayal kırıklıkları, idealleri, prensipleri vazgeçmediği kanunları oldu. Yanında olduğu sanatçısına basın danışmanlığının haricinde görüntülerinde, yeniliklerinde kendinden pek çok şey kattı! Yaptıkları çoğu zaman ses getiren işler oldu. Ve elinden tuttuğu pek çok sanatçı hem ünlü oldu hem yenilendi. Bunun sırrı neydi? Neler yaşadı? Kimler geldi hayatından kimler geçti? 19 yıldan sonra neden artık sanatçılarda daha da seçici olmaya karar verdi? Hepsini siz okurlarla paylaşmak istedi ve iç konuşmalarını bu kitapta kâğıda döktü.


SATIN AL
Bültenimize üye olun; kitap haberlerini, imza günlerini ve özel indirimleri kaçırmayın!