DUYURULAR :
Kategoriler
Tarih
#
Sayfa :
450 
Cilt :
Ciltsiz 
Boyut :
13,5 X 21,5 
Son Baskı :
12 Haziran, 2007 
İlk Baskı :
12 Haziran, 2007 
Barkod :
9789752978409 
Kapak Türü :
Karton 
Yayın Dili :
Türkçe 

Kutsal Ahit Sandığının Kayıp Sırları


Laurence Gardner

Kutsal Ahit Sandığı’nın sırrı, Kutsal Kâse arayışı kadar çeken bir gizdir. Kutsal Ahit Sandığı’nın içinde ne vardı? İçindeki sır günümüz dünyasını değiştirebilir mi? Tapınakçılar sandığı nasıl buldular ve nasıl kullandılar? En önemlisi, Kutsal Ahit Sandığı şu anda nerede?

Tüm bu soruların cevabını tarihçi ve 33. dereceden Mason Laurence Gardner bu kitabında tek tek yanıtlıyor. Kitaplarında Hz. İsa’nın soyunun devam ettiğini açıklayan ve pek çok araştırmacı-yazara ilham veren Gardner, bu kitabında çok daha büyük bir sırrı açığa çıkarıyor. Önde gelen nükleer fizikçilerle işbirliği yaparak, Gül-Haç arşivlerine ulaşan Gardner, sandığın maceralı yolculuğunu, Sina’dan Kudüs’e ve daha ötesine dek takip ediyor.

Antik çağlarda kullanılan yerçekimine meydan okuma ve ışınlama teknikleri ile kayıp sırlar hakkındaki inanılmaz açıklamalar ve geleceği yeniden şekillendirecek Kutsal Ahit Sandığı, Mısır Firavunlarının mezarlarından çıkıp modern bilim laboratuarlarından geçerek günışığına çıkartılıyor. 

Antikacılar Derneği’nin üyesi, uluslar arası ün kazanmış bağımsız bir soy ağacı uzmanı, tarih konferansçısı olan Laurence Gardner, aynı zamanda St. Anthony Tapınak Şövalyesi ve resmi Stuart Kraliyet Tarihçisi’dir


SATIN AL
Bültenimize üye olun; kitap haberlerini, imza günlerini ve özel indirimleri kaçırmayın!