DUYURULAR :
Kategoriler
Bilim
#
Sayfa :
290 
Cilt :
Ciltsiz 
Boyut :
13,5 X 19,5 
Son Baskı :
03 Eylül, 2013 
İlk Baskı :
03 Eylül, 2013 
Barkod :
9786051067568 
Kapak Türü :
Karton 
Yayın Dili :
Türkçe 

Çipler Klonlar ve 100 Yaş Ötesi Yaşam
Biyolojik Bilimler Bizi Ne Kadar Uzaklara Götürecek?

Paul J. H. Schoemaker , Joyce A. Schoemaker

21. yüzyılın anahtar nitelikli keşifleri biyolojik bilimlerden gelecek ve bu buluşlar, şu an itibariyle yalnızca hayal edebileceğimiz yollarla yaşamlarımızı etki altına alacak. Paul ve Joyce Schoemaker, gelecek yıllarda ortaya çıkabilecek yenilikleri önceden görmekte ve onların insan ömrünün uzamasından toplum sağlığına, biyoterörizmden kişiselleşmiş tıbba kadar uzanan aralıkta ne anlam ifade edebileceklerini ortaya koyuyorlar. Yazarlar bu kitapta “Ne kadar yaşayacaksınız?”, “Biyolojik bilim çağına ilişkin yeni iş olanakları nelerdir?”, “Biyolojik bilim devriminin ekonomisi, politik yaklaşımları ve teknolojisinden ne anlıyoruz?” sorularının cevaplarını veriyorlar.
”Sağlık hizmetleri alanında bugünlere nasıl geldiğimize ve nerelere gidebileceğimize ilişkin ilham verici ve heyecanlandırıcı bir sunum. Eşsiz bir perspektif içeren, mutlaka okunması gereken bir kitap.” – David Lester, Ph. D., ITHW Inc. başkanı, Pfizer Inc. şirketi İnsan Sağlığı Teknolojileri eski başkanı


”Biyolojik bilimlerdeki yeni bilgi patlaması; toplumsal, ahlaki ve ekonomik düşüncelerimize önemli zorluklar getirecek. Schoemakerlar bizlere bu düşünce sistematiğini güdüleyecek inanılmaz faydalı bir kitap sunuyorlar. Heyecanlandırıcı olduğu kadar zor bir geleceğe kılavuzluk edecek bundan daha iyi bir kitap bulunamaz.” 

– Profesör Arthur L. Caplan, Pensivanya Üniversitesi Biyoetik Merkezi başkanı


“Ne kadar büyüleyici bir kitap! Yazarlar, bu yüzyılda patlak veren biyomedikal devrimin bütün yönlerinin (toplumsal, insana ilişkin, bilimsel ve iş hayatıyla ilgili) üstesinden gelmişler. Müthiş.”
– Giancarlo Barolat, M. D. Direktör, Barolat Neuroscience, Presbyterian St. Luke Medical Center, Thomas Jefferson Üniversitesi, Nörocerrahi Profesörü


SATIN AL
Bültenimize üye olun; kitap haberlerini, imza günlerini ve özel indirimleri kaçırmayın!