DUYURULAR :
Kategoriler
Alternatif Tip
#
Sayfa :
600 
Cilt :
Ciltsiz 
Boyut :
13,5 X 19,5 
Son Baskı :
01 Temmuz, 2007 
İlk Baskı :
01 Mayıs, 2001 
Barkod :
9789753168205 
Kapak Tsr. :
Editör :
Kapak Türü :
Karton 
Yayın Dili :
Türkçe 

Şifalı Bitkiler
Doğal İlaçlarla Geleneksel Tedaviler

Ayşegül Demirhan Erdemir

BİTKİSEL, HAYVANSAL VE MADENSEL DROGLARIN ÖNEMİ VE DOĞADAN FABRİKAYA GİDEN YOLDAKİ YERİ AKTARLIK MESLEĞİ VE MISIR ÇARŞISI DROGLARI FİTOKİMYASAL (FİTOTERAPÖTİK) MADDELERİN KRONİK HASTALIK ÖNLEMEKDEKİ ROLÜ BİTKİSEL, HAYVANSAL VE MADENSEL DROGLAR
DROGLARIN ÇEŞİTLİ HASTALIKLARDA KULLANIMI Bitkisel, hayvansal ve madensel droglar, yüzyıllardır halk arasında tedavi amacıyla kullanılırlar. Piyasada bu konuda bir-çok kitap vardır. Ancak "Doğal İlaçlarla Geleneksel Tedaviler" adlı bu kitap, hem bu drogların halk arasındaki kullanımlarını vermekte, hem de bu kullanımların yararlı ve zararlı yönlerini belirtmektedir. Böylece bu çalışma bir yandan halka yönelik bir araştırma olmakta, bir yandan da bilimsel bir özellik taşımaktadır.

Bu kitap, drogların tıp tarihindeki gelişimlerini veren ve tıp folkloru yönünden önemlerini araştıran bir çalışmadır. Bu bakımdan bîr tedavi kitabı değildir. Bu kitabı okuyanlar drogların tarihi gelişimleri ve halk arasındaki kullanımları hakkında bilgi sahibi olurlar. Bilindiği gibi tıbbi tedaviler yalnızca hekim tarafından yapılırlar.

 

 


SATIN AL
Bültenimize üye olun; kitap haberlerini, imza günlerini ve özel indirimleri kaçırmayın!