DUYURULAR :
Kategoriler
Edebiyat
#
Çevirmen :
Sayfa :
420 
Cilt :
Ciltsiz 
Boyut :
18 X 25,5 
Son Baskı :
23 Haziran, 2016 
İlk Baskı :
23 Haziran, 2016 
Barkod :
9786051713090 
Kapak Tsr. :
Editör :
Kapak Türü :
Karton 
Yayın Dili :
Türkçe 

Harikalar Kitabı


Jeff Vandermeer

YARATICI YAZARLIK İÇİN HAYALGÜCÜ YÜKSEK RESİMLİ BİR KILAVUZ
AYDINLATICI. EĞLENDİRİCİ. EŞSİZ.
DÜNYANIN TAMAMI RESİMLİ İLK YAZARLIK KİTABI

Hikayeniz fantastik bir dünyada, uzak bir gelecekte ya da uzak bir galakside ya da eve çok yakın bir yerde geçse de bu yaratıcı ve karşı konulamaz rehber sizin gibi yazarlar için tasarlandı. Ödüllü yazar Jeff VanderMeer’in bu kitabı tüm yaratıcı kurmaca türleri için eksiksiz bir yol haritası. Örneklerle zenginleştirilmiş bu kitap yeteneklerinizi geliştirmeniz için olay örgüsü, yapı, karakter kurma, diyalog, anlatım biçimleri, dünya inşası ve bakış açısı gibi konularda pratik bilgiler sunarken sizi yazmanız için harekete geçirecek. Orta düzey ve yeni başlayan tüm yazarlar için oldukça değerli olan Harikalar Kitabı aynı zamanda yararlı kutular, hamişler, röportajlar ve günümüz edebiyatının önemli isimlerinden denemeler içeriyor.
HARİKALAR KİTABI DAHA ÖNCE GÖRDÜĞÜNÜZ YAZARLIK KİTAPLARINDAN ÇOK FARKLI. OLDUKÇA GÖRSEL BİR YAKLAŞIMI VAR. HAYALGÜCÜNÜZÜ UYANDIRMAK VE YARATICILIĞINIZIN SINIRLARINI GENİŞLETMEK İÇİN 200’DEN FAZLA RESİM VE RESİMLİ ALIŞTIRMA SUNUYOR.
Jeff VanderMeer üç kere Dünya Fantezi Ödülü’nü aldı ve oldukça beğenilen kurguları 20’den fazla dile çevrildi. Kitapları Publishers Weekly, LA Weekly, Washington Post, Amazon ve San Francisco Chronicle ve başka birçok derginin yılın en iyi kitapları listesine girdi. Gençler için eşsiz yazarlık kampı olan Shared Worlds’ün kurucu ortağıdır. VanderMeer dünyanın her yerinde atölyeler düzenlemekte ve MIT ile Kongre Kütüphanesi’nde dersler vermektedir.


SATIN AL
Bültenimize üye olun; kitap haberlerini, imza günlerini ve özel indirimleri kaçırmayın!