DUYURULAR :
Kategoriler
Ekonomi
#
Çevirmen :
Sayfa :
392 
Cilt :
Ciltsiz 
Boyut :
13,5 X 21 
Son Baskı :
07 Ağustos, 2023 
İlk Baskı :
13 Haziran, 2006 
Barkod :
9789752977488 
Kapak Tsr. :
Kapak Türü :
Karton 
Yayın Dili :
Türkçe 
Orijinal Dili :
İngilizce 

Zengin Çocuk Akıllı Çocuk
Çocuğunuza Maddi Temel Sağlamanın Yolları

Robert T. Kiyosaki

Sizler Dünyanın en önemli görevini üstlenmiş bulunuyorsunuz, çünkü çocuklarımız geleceğimizdir!
ZENGİN ÇOCUK AKILLI ÇOCUK kitabı eğitime önem veren, çocuklarının hayatına finansal ve akademik temelller atmak isteyen ve bunun gerçekleşmesinde aktif rol almaya istekli anne babalar için yazılmıştır. Bilgi çağında iyi bir eğitimin önemi her zamankinden daha fazla. Ne var ki yürürlükteki öğretim sistemi çocuklarınıza gerekli olabilecek her bilgiyi sağlamaktan uzak. Bu kitap eksik kalan yerleri doldurmak üzere tasarlanmıştır. Zengin babasının Robert Kiyosaki’ye sunduğu esin kaynağı ve kullanışlı finans bilgilerini çocuklarınıza öğretmenize yardımcı olmayı amaçlamaktadır. ZENGİN ÇOCUK AKILLI ÇOCUK aynı zamanda varlığından haberinizin bile olmadığı kapıları size açacak, çocuklarınızın ömür boyu yararlanacakları deneyimlerinizi ve anlayışı onlara aktarmanızı sağlayacaktır.

Anne baba olarak şunları hiç merak ettiniz mi?  Okul, çocuğuma bugünün-ve-geleceğin-dünyasında nasıl ayakta kalıp doruğa çıkacağını öğretiyor mu? Çocuğum okulu sevmezse, kötü notlar alırsa, öğrenme bozukluğu var diye damga yerse, okuldan ayrılmak isterse ne yapabilirim? Çocuğumun kendine gerekli gerçek dünya kılavuzunu bulmasını nasıl sağlarım?

“Çocuklarınıza hayat verir, onları besler ve seversiniz. Peki ama onları gerçekten anlıyor musunuz? ZENGİN ÇOCUK AKILLI ÇOCUK çocuklarınızın en iyi nasıl düşünüp nasıl öğrendiklerini görmenizi sağlayacak. Bu bilgi donanımı çocuklarınızın hayatta başarılı olmalarını sağlamanızın yollarını gösterecek.” - Sharon L. Lechter


SATIN AL
Bültenimize üye olun; kitap haberlerini, imza günlerini ve özel indirimleri kaçırmayın!