DUYURULAR :
Kategoriler
Bilim
#
Çevirmen :
Sayfa :
470 
Cilt :
Ciltsiz 
Boyut :
21 X 13,5 
Son Baskı :
01 Eylül, 2014 
İlk Baskı :
01 Eylül, 2014 
Barkod :
9786051069128 
Kapak Tsr. :
Editör :
Kapak Türü :
Flexi 
Yayın Dili :
Türkçe 
Orijinal Dili :
İngilizce 
Orijinal Adı :
Evolution 

Evrim
Bir Fikrin Zaferi

Carl Zimmer

Stephen Jay Gould'un Sunumuyla

Charles Darwin’in Türlerin Kökeni cüretkâr bir meydan okumaydı. Ne var ki bu, paleontologlarla jeologların yeryüzündeki yaşamın kronolojisini hesaplamasından, biyologların da kalıtım ve doğal seçilimin temelinde yatan molekülleri ortaya çıkarmasından çok önceydi. Carl Zimmer’in 150’yi aşkın renkli resmin yer aldığı olağanüstü kitabı, Darwin’in kuramının geniş kapsamlı içerimlerini inceleyen ve hayatlarımıza etkisini ortaya koyan zengin ve çağdaş bir evrim görüşü sunuyor. Darwinci tıp ve cinsel seçilimden, dilin kökenine, evrimsel psikolojiye ve yaratılışçılık etrafında dönen tartışmalara kadar en yeni bilgilerin yer aldığı Evrim, bilimsel serüvenin muhteşem hikâyesini anlatıyor. Ne de olsa hepimiz evrimin birer ürünüyüz.

“Carl Zimmer, Darwin’in ne kadar haklı olduğunu ve muhteşem fikrinin nasıl kendisinin bile tahmin edemeyeceği kadar büyük bir başarı sağladığını gösteriyor. Darwin bu kitaba bayılırdı...”
–Steve Jones, Neredeyse Bir Balina’nın yazarı

“Darwin hakkında hâlâ başka kitaba ihtiyacımız var mı? Evet, var, ama eğer büyük adamın fikirlerini bugüne taşıyan Carl Zimmer’in Evrim’i kadar iyilerse.
–New Scientist


SATIN AL
Bültenimize üye olun; kitap haberlerini, imza günlerini ve özel indirimleri kaçırmayın!